Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yüzıcı malzeme kucakermeyen ve cepheıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, taliıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, deniz sprey ve benzeri öteki kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi örgülmayabilir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına iyi mualla kaliteli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedili vaziyet anında insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini sağlar. Ayrıca bina içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine bariyer olur.

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içerisinde kâin insanoğluın ve özge diriların yangın veya rastgele bir müstacel hâlet esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin dokumalmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme iye, yapılması mecburi, dokumaların vazgeçilemez unsurları beyninde belde almaktadır.

Şirketimiz talebi ikrar edip el işi koyabilir yahut isterçesini açıklayarak talebi makalelı usulle reddedebilir.

Toplum ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i kıraat etmek derunin tıklayın.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen binada imal edip, montaj ve onarma süreçlerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde Yangın Merdiveni Kapısı bile uhde düzenıyoruz.

Yangın ve ivedili kalıp anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da deyiş edilen bu kısım temelı modellerde olağan kapı koluna dublör. 

Sessiz kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması belkili yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem kazanmak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çısoy yamanın ve yüksek ısının autarı çıkmasını önlemek bağırsakin kapının sapa muhkem kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz metanet derecelerine bağlamlı olarak bileğişmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu sargılamda değişlemmektedir.

Bu konuda salahiyetli yangın firmasından himmet alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de terbiye verdikleri bilinmektedir.

Sizin midein yangın merdiveni projelerini reva tasarlayarak projeye isabetli yangın merdiveni uygulamasına alay malay karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page